www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Mikä on kokkarin moraali (Yleistä keskustelua)

kirj. Tavallinen Suomalainen, 19.07.2017, 13:39 @ vaari

Raaka kun sun tekstejä lukee. Voi kysyä kuinka paljon sattuu sinuun. Niin on jutut veräjästä pellolle.


Saas nähdä, kuinka paljon sinä saat kannatusta tuolle mielipiteellesi, joka kohdistuu yhteen verkon parhaista kirjoittajista? Siis "raakaan".

Nyt on ollut median yhtenä kiinnostavana aiheena "POLIITIKKOJEN VALEHTELU" ja kun lueskelee teidän usein kirjoittajien tekstejä, niin onhan se ihan uskottava uutinen, ainakin näyttää siltä?

Eikä täällä koskinverkossa riitä edes runsas valehtelu, vaan usein saa nähdä todellakin tökeröä arviointia, toisten kirjoittajien HENKISESTÄ TILASTA.

Nyt liennee paikallaan todeta, että vaikka olenkin valittu KOKOOMUKSEN listoilta, niin en pidä itseäni minkäänsortin poliitikkona , eli "VALEHTELIJANA".

Tiedän hyvin, että kirjoitusteni "REHELLISYYTTÄ"/oikeamielisyttä kyllä tarkkaillaan ja heti, jos löytyisi pinintäkin aihetta kritisoida niitä, niin kyllähän se todellakin tapahtuu.

Mutta miksiköhän se tapahtuu sen puolueen taholta, "JOKA TIETTÄVÄSTI EI KOSKAAN VALEHTELE"? "EIKÖ"? No joskus kyllä sen joku jäsen, saattaa syylistyä pikku "kalevalaan"?

vaari.

Vaari nimimerkki syyttää muita siitä mitä hän itse edustaa.Jos joku niin hän hakee asiaan asiaan kuin asiaan poliittisen asetelmaan.Eikä siinä mitään jos on itse on myöntänyt olevansa kokoomuslainen,Kanna vastuusi siitä äläkä selittele..Minua hän on valheellisesti väittänyt nimeämällä jos miksi.Hänen Harhakuvitelmissaan olen välillä joku henkilö,yhdistys,puolue,työ mitä teen,henkilökohtaisia vihjauksia työtilanteestani ja monien muiden kirjoittajien mielipiteistä hän epäilee minua.Olen koittanut häntä siitä hillitä ,mutta yltyy vaan.Mutta aika sekopäistä EM.huomioonottaen syyttää siitä muita.Eikö?

  luettu 839 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105911 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!