www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Jätekeskus Valkeakoskelle (Yleistä keskustelua)

kirj. Teuvo Nieminen, 24.07.2017, 08:11 @ Ookke

Jollakin on ollut ikävä, kun minuakin kaivataan. Muistuttelen siitä, että valtuusto olisi ottanut käytännössä koko kaatopaikan itselleen ns. Avilon kuviossa. Vain yksi muistaakseni vastusti. Kaatopaikka olisi tullut kaupungin takaaman lainan vakuudeksi. Lainaa ei kaupunki taannut valitukseni takia ja näin ollen kaatopaikka ei siirtynyt konkurssin myötä kaupungille.
Kyseinen kaatopaikka on ollut aina riidan kohde ja mitenkään ei ole perusteltua laittaa kaatopaikkaa järvenrantaan. Vanajan puhdistuminen ja happipitoisuuksien nousu syvänteissäkin on mitattu tosiasia. Ympäristöriskit kasvaisivat huomattavasti, jos jokin menisi pieleen. Muistaa täytyy sekin, että Tampereen Tarastejärven kaatopaikan ongelmien takia on kaatopaikan vesia jo kaksi kertaa tänä kesänä valunut Näsijärveen.
Mitä tulee paikallislehden juttuun, niin ainakin kuvassa olevilla henkiöillä luulisi olevan suhdepolitiikka kunnossa, koska kyseessä on kepun ja kokoomuksen aktivisteja. Niin ja lopuksi, en hyväksy aluetta kaatopaikaksi. Joku väitti että vastustan yritystoimintaa, katsokaa ja tutkikaa mitä olen vastustanut ja mitä puoltanut. t-.Teuvo

  luettu 810 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 12 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 12 vierasta)
Ota yhteyttä!