www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

MV on ajettu alas (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 29.07.2017, 00:34 @ raaka

HS 6.6.2017:

HELSINGIN käräjäoikeus vangitsi tiistaina iltapäivällä MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin viidestä uudesta rikosnimikkeestä. Janitskin vangittiin poissaolevana, sillä häntä ei ole vielä saatu Suomeen aiemman vangitsemispäätöksen perusteella.

Janitskin vangittiin epäiltynä rahankeräys­rikoksesta, salassapito­rikoksesta, tekijänoikeus­rikoksesta, törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä törkeästä kunnianloukkauksesta.

Janitskinia epäillään rikoksista todennäköisin syin. Rikosten epäillään tapahtuneen 2014–17.

JANITSKINISTA on tehty kansainvälinen pidätysmääräys käräjäoikeuden aiemman vangitsemispäätöksen perusteella.

Hänet otettiin sen takia kiinni Espanjassa, ja sikäläinen tuomioistuin päätti luovuttaa miehen Suomeen. Janitskin ehti kuitenkin poistua maasta, koska hänet oli päästetty vapaalle odottamaan oikeuden päätöstä.

MV-LEHDESTÄ on tehty kymmeniä rikosilmoituksia. Poliisi epäilee, että nettilehti on julkaissut muun muassa perättömiä ja vääristeltyjä juttuja.

Janitskinia on aiemmin epäilty kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista.

  luettu 871 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105910 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 12 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 12 vierasta)
Ota yhteyttä!