www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

MV on ajettu alas (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 30.07.2017, 10:37 @ Heh!

Jussi sä olet pelle oikeestaan.


Heh. Jussihan on Koskinverkon HÖRHÖ, pikkunatsi, jolla "kaikki inkkarit eivät ole kanootissa". Jussi kun ei ole ollut koulussa se "penaalin terävin kynä", niin salaliittoteoriat ovat olleet otollista maaperää jo Jussin alunperinkin vinksahtaneelle arvomaailmalle, sairaalle mielelle (lue: kusta päässä).

Ja kaiken takana tietenkin punikki-anarkisti-virkamies-haistakakkatieteilijät, stasikytät ja -kyylät, koukkunokkakomukat, kulttuurimarxistit, jesuiitat, siionistit, muslimit, loosirunkkarit, jne., heh heh. Eiköhän Jussi ole oikeasti hoidon tarpeessa, ja ennen kaikkea täsmähoidon. Heh heh.

Mistähän johtunee, että tämäkin aihe käsittelee jo lähes pelkästään TOISTEN KIRJOITTAJIEN ARVOSTELUA? Onhan kylläkin kirjoittelua jopa asiastakin. Mutta, mutta???

Omaan kaaliini on tarttunut näistä lähinnä "mamujen" osuus rikostilastoissa.

Kun vertaillaan mamujen vs. "syntyperäisten" osuuksia rikostilastoissa, niin on pari asiaa, joita pitää "painottaa":
1. kun meitä "syntyperäisiä" on noin 4,5 miljoonaa ja muita se loppu noin 5,5 miljoonasta, niin kyllähän silloin "prosenttitilasto" näyttää oikeat kasvonsa. Eli kyllähän "mamujen" 30% osuus rikoksista koko populaatiosta on todella valtava määrä, kun ajatellaan heidän heidän osuuttaan koko suomen asukasmäärästä?

2. Entäpä sitten he, jotka ovatkin jo saaneet Suomen kansalaisuuden? Ovatko he suomalaisia, vaiko jotain muita?
Mediassa on "vaarallista" kertoa heti, että rikoksentekijä olisi mamu, joten kerrotaan, suurinpiirtein niin, että "RIKOKSEEN SYYLISTYNYT ON, ESIM. HELSINGIN SEUDULTA OLEVA MIES". Syntyperää ei mainita. Ne "vihapuheet", joiksi helposti leimautuu, estävät JOPA TOTUUDEN ESIINLAITON.

Varsinaiseen aiheeseen, eli MV-lehden sisältöön en voi ottaa kantaa, koska en ole edes tiennyt tällaisen olemassaolosta.

vaari.

  luettu 1393 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108389 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 14 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 14 vierasta)
Ota yhteyttä!