www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Valoja (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 30.07.2017, 11:10 @ Patric

"punanen paistaa kaikille eikä mikään liiku, ainoostaan polttoaine kuluu ja pakokaasua syntyy"

Tapeetonta tyhjäkäntiä valojen takia useita tunteja vuorokaudessa. Pitäisiköhän syyttää valoista vastaavaa "ympäristörikoksesta"?

Lähetin asiasta "postia" meidän teknisellejohtajallemme, mutta hän oli juuri hieman aikaisenmin valittu virkaansa ja jotenkin tämä "valojuttu" ei varmaankaan ollut kovin kärkipäässä hänen toiminnassaan. Jos oikein ymmärsin, niin LIIKENNELAUTAKUNTAKIN PITI VALOJEN TOIMINTAA HYVÄNÄ?

Toinen samasta syystä tapahtunut, asiaan puuttumattomuus oli, kun ehdotin, että mitäpä, jos poistettaisiin tuo Kaapelintien ja Sääksmäentien kulmalla oleva "KIVIKASA", joka kaventaa Etelästä tulevan tien yksikaistaiseksi. Hän kertoi sen olevan TURVALLISUUSTEKIJÄ, eikä näin ollen sitä voida poistaa. Olen myöhemmin pähkäillyt, että mihinkähän tämä "turvallisuus" oiken perustunee ja huomannut, että ilmeisestikin Hän katseli tilannetta kartalta ja sai sieltä "väärää inffoa"?
Tämä siksi, ettei kartasta tietenkään ilmennyt, että KIOSKI OLI JO ENNEN HÄNEN TULOAAN PURETTU. Ja näin ollen "turvatekijää" ei enään tarvita?
Jatkuu kohta.

vaari.

  luettu 755 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105756 viestiä 8403 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 2 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 2 vierasta)
Ota yhteyttä!