www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Valoja (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 01.08.2017, 19:10 @ Peltipoliisi

Mutta kysyttäessä on vastattava? Olen vuodestta 1957 yrittänyt opetella näitä liikennesääntöjä ja pitkän ajokokemuksen myötä myöskin niitä, ainakin hieman oikeita liikennöintitapoja omaksunut.
Entäpä oma asiantuntemuksesi?

vaari.


Heikosti on mennyt opit perille. Ei ymmärrä suojatien sinisiä varoituvaloja eikä kiertoliittymän etuja, mutta toisaalta hyväksyy "pienet" ylinopeudet lentokentälle ajettaessa.
Ehkä olisi aika päivittää tiedot, ja ennen kaikkea asenteet jos on edelleen halu autoilla.

Voi sinua ressukkaa, nimimerkki "monikasvoinen". Sovitaanko, että jätän tästäedes kommentoimatta kirjoituksiasi, sillä se on ihan turhaa, koska sinä et hyväksy/ymmärrä muuta, kuin oman jorinasi.

Tunnut jotenkin hyvinkin "tutulta"? Mutta et tietenkään ole sama kirjoittaja "TAVALLINEN SUOMALAINEN", jota olen joskus syytellyt, jopa erääksi kaupunginvaltuutetuksi. ETHÄN???

Tietenkin täällä verkossa on useitakin "samanmielisiä" kanssasi ja se selittänee sen samanmielisyyden, jota ilmenee nytkin sillä, että saat kannatusta muilta nimimerkeiltäsi. EIKÖ???

Epäilen edelleenkin ymmärrystäsi, sillä en kylläkään ole millääntavoin kiistänyt niiden "sinisten vilkkujen" hyödyllisyyttä? OLENKO???[/b
Kiertoliittymät ovat joissain tapauksissa hyvinkin tarpeelisia, mutta koska nyt puhummekin jalankulkijoiden turvallisuuskysymyksestä Kaapelinristeyksessä, niin se ei todellakaan parane kiertoliittymällä.

vaari.

  luettu 739 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!