www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Valittajat vinkuu (Yleistä keskustelua)

kirj. vinkuja, 02.08.2017, 12:00 @ Työläinen

Kelpo tapahtuma tänäkin vuonna. Palautetta ei kannata ottaa vinkumisena, vaan arvokkaana tietona jonka avulla voi kehittyä. On epä-älyllistä ja arroganttia tyytyä taputtelemaan itseä olalle, aina on parantamisen varaa.

Muutamia asioita jotka itselle tuli mieleen:
*vessat ihan ruokapaikkojen vieressä, miksi ihmeessä?
*käsienpesuvesi ja saippua loppu loppuillasta, hygieniasta ei kannattane tinkiä.
*Roskaisuus, väliaikaisia roskiksia voisi toimittaa myös alueen ulkopuolelle esim juuri rantaan niin roskaisuus vähenisi ja lopuksi talkoolaiset siivoamaan puistot sunnuntaina, tai maksua vastaan partiolaiset tms. järjestö. Jäisi turhasta valituskin pois ja menisivät musarirahat hyvään tarkoitukseen partiolle tai jollekin urheiluseuralle.
*Panttihomma toimivaksi,nyt pöydät notkuvat tyhjiä tölkkejä ja silti palautuspisteeltä on "rahat loppu", nostakaa juoman hintaa ja unohtakaa panttipelleily tai antakaa ihmisten palauttaa vaikka koko porukan tölkit kerralla. Pantilla joka on veroton tuskin on tarkoituksenmukaista koittaa rikastua, fakta on ettei varmasti kuin 70% perityistä panteista palaudu asiakkaille. Aikanaan kun ei ollut max 2 kerrallaan sääntöä, niin miltei kaikki panttiastiat löysivät aikanaan palautukseen ja siivoustyö helpottui.
* Huonommin istumapaikkoja ja penkkejä kuin edellisvuosina. Nyt oli hankala löytää tuttuja joiden kanssa turista, esiintyjäthän ovat musareilla aina sivuroolissa ja vuorovaikutus kyläläisten kanssa olutlasin äärellä keskiössä.
* Vessa myös anniskelualueelle, nyt on hankala juoman kanssa käydä keventämässä oloa.
* Käytöstapakoulutusta asiakaspalvelutehtävissä toimiville vapaaehtoisille.
* Teltassa ainakin kotiteollisuuden soidessa äänentoisto oli aika heikko, en saanut mitään selvää mutta jutellakaan ei kyennyt kovasta ja puuroutuvasta äänestä johtuen. Isolla lavalla oli parempi.
* Järkkäreille vähän ballseja, näin yhden tappelun jossa häiriköivän farkkuliiviä rauhoittamaan ei alkuun meinannut löytyä halukkaita järkkäreitä vaan antoivat tämän moukaroida toista asiakasta odotellessaan reunemmalla (ehkä apujoukkoja). Kyllä asiakkaan turvallisuus pitää olla prioriteetti jos järjestysmiehen liivi on päälle vedetty.
* Esiintyjät olivat mielestäni ok, vaikka ainahan niistäkin kaikilla on mielipiteet.
* Pommi ilmeisesti yöyhteislauluissa oli aika turha, koirat pelästyivät ja mummot heräilivät ympäri koskia. Tunnelmallinen tapahtuma ei kaipaa moista.

Yllä oma palautteeni kehityskohteista. Eli arvosanaksi sanoisin kaikkineen 3/5, tekemistä riittää joten ei syytä ylpistyä vaan ensi vuonna taas tsempillä parempaan suoritukseen.

  luettu 926 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108387 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 14 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 14 vierasta)
Ota yhteyttä!