www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Rahaton yhteiskunta - tulevaisuutemme? (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 02.08.2017, 17:46 @ gyroskooppi

Tuo ihmismassan lisääntyminenhän on ihan luonnollinen kehitys, ihminen on kuitenkin eläin jonka geneettiseen koodiin lisääntyminen on kirjoitettu (muuten meitä ei enää olisi), näin käy luonnossa kunnes joku romahduttaa kannan, pedot / nälkä / luonnonmullistus etc.Kehittyneissä maissa syntyvyys on saatu laskuun, elintason myötä tämä tapahtunee myös kehitysmaissa. Maailmalla on toivoa.

Olet oikeassa siinä, miten voitaisiin ylikansoittumista vähentää, mutta lisäisin siihen vielä, että niin kauvan, kun porukoita hyysäillään yli Välimeren ja vielpä avustellaan siinä, niin kyllähän tuo kertomasi "luonnollinen kehitys" toimii koko ajan lisääntyvällä vauhdilla.

Juuri tähän "hyväntekeväisyyteen", joka on kaikille "kukkahattutädeille" yksi elämän tärkeimmistä asioista, perustuu, tuo valitettava vauhdilla kasvava liikakansoitus?

Kyllähän "vihertävät" ja vastaavat, ovat huolissaan pallomme saastumisesta, mutta en kylläkään ole vielä kenenkään heistä huomannut pohtivan todellista syytä saastumiselle. Eli kuten olen jo kirjoittanutkin, niin kyllähän ainoa Telluksen pelastuskeino liennee "SAASTUTTAJIEN" vähentäminen, eli on otettava käyttöön valitettavan kovat otteet, siis lopetetaan erittäin inhimillisetkin avustustoimet.
Julmaa, mutta realismia, jos halutaan edes hiemankaan hallita/vähentää pallonme saastumista.

Vaari.

  luettu 695 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105910 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!