www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Rahaton yhteiskunta - tulevaisuutemme? (Yleistä keskustelua)

kirj. Jussi, 03.08.2017, 01:05 @ Epätietoinen

Jatketaan argumentoinnin apukoulua, kun tunnut sitä kaipaavan..:D

Trolli:
Tämä argumenttivirheitä ahmiva otus esiintyy harvoin kasvotusten tapahtuvassa keskustelussa, mutta livahtaa mukaan sanasotaan tämän tästä esimerkiksi yleisötapahtumissa ja erityisesti verkkokeskusteluissa. Trollin tarkoituksena ei edes ole käydä sivistynyttä keskustelua, vaan vain hämmentää keskustelua esittämällä yliampuvia kärjistyksiä tai suoranaisia mauttomuuksia.

No tulihan se vastaus vaarilta, vaikka vähän kiertoteitse. Kokoomuksen varavaltuutettu näyttää olevan samalla kannalla kuin persujen natsisiipi populaation karsintakeinoista, kuten oletinkin. Kieltämättä Aatun toteuttamat keinot olivat tehokkaita, eivätkä "erittäin inhimillisiä", kuten vaari asian ilmaisi.

Natsikortilla buustattua perustrollailua... :D

Tietenkin vaari ja Jussi olettavat, että he itse ja heidän lähisukulaisensa eivät ole eliminoitavien joukossa, vaikka kuuluvatkin maapallon suurimpien saastuttajien populaatioon. He kun ovat arjalaisia valioyksilöitä.

Olkiukko ja keskusteltavaan asiaan kuulumattonta trollailua..

Eikö sinusta ole miestä käyttää vain yhtä nimimerkkiä? Voi ettänä otit sentään jotain kantaa asialliseen avaukseen. Onko työnimimerkit ksm ja voi että ja pakonomaiseen trollailuun tarkoitetut heh!, ??, epätietoinen yms.?

Oletko jäänyt ilman miehenmallia, niin kieroutunutta ja akkamaista touhusi on? Vai onko psykoosi jäänyt päälle?

  luettu 697 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!