www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Huh Huh Huhtasaari (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 05.08.2017, 16:28 @ JuX

No nyt saatiin sitten nätti ehdokas pressaksi. Ensi töikseen ilmoitti, että Venäjä valtaisi Suomen hetkessä. Eli luottamus Suomen puolustukseen on nolla. Ihailee Trumppia, kieltää Darwinin luomisopin ja luottaa Raamatun kertomukseen. Pieniä ristiriitoja on noissa arvoissa. Eikös Jumala sanonut, että menkää ja täyttäkää maa? Sitähän nyt tapahtuu vähän joka puolella ja ylimenevä osuus purkautuu jo tänne saakka. Eli eikös se olekaan Jumalan käskyn mukaista tuo maapallon täyttyminen ihmisistä? Onkohan Suomi irrallaan tuosta käskystä, Laura aikanaan vastaa varmasti, kun on niin ihana! Ja ihkusti johdonmukainen, kuten muuan Sarah Palin aikanaan.

Minä, kun olen umpiateisti, niin en kylläkään usko tuohon luomiskertomukseen. Eritoten siksi, että kaikki asiat, joista luomiskertomuksessa kerrotaan, olisivat "nuorempia", kuin maapallon miljardien olinvuosien aikana on oikeasti tapahtunut.

Kyllähän ihminen ei mitenkään sovellu tuonne pallomme aikojenalkuun. Esim. Neandertaalinen oli ja vaikutti vasta sitten, kun maapallolla oli jo melko vakaat elinolosuhteet.
Puhumattakaan Homosapienssista.

Homosapiens (ajatteleva ihminen), jollaiseksi käsittäisin sen ihmisen, jonka Jumala olisi luonut, ei takuulla ole niin vanha, kuin tämä Telluksemme, eli ei siis miljardeja vuosia sitten syntynyt/luotu?

vaari.

  luettu 871 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105910 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!