www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Huh Huh Huhtasaari (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 05.08.2017, 17:00 @ vaari

No nyt saatiin sitten nätti ehdokas pressaksi. Ensi töikseen ilmoitti, että Venäjä valtaisi Suomen hetkessä. Eli luottamus Suomen puolustukseen on nolla. Ihailee Trumppia, kieltää Darwinin luomisopin ja luottaa Raamatun kertomukseen. Pieniä ristiriitoja on noissa arvoissa. Eikös Jumala sanonut, että menkää ja täyttäkää maa? Sitähän nyt tapahtuu vähän joka puolella ja ylimenevä osuus purkautuu jo tänne saakka. Eli eikös se olekaan Jumalan käskyn mukaista tuo maapallon täyttyminen ihmisistä? Onkohan Suomi irrallaan tuosta käskystä, Laura aikanaan vastaa varmasti, kun on niin ihana! Ja ihkusti johdonmukainen, kuten muuan Sarah Palin aikanaan.


Minä, kun olen umpiateisti, niin en kylläkään usko tuohon luomiskertomukseen. Eritoten siksi, että kaikki asiat, joista luomiskertomuksessa kerrotaan, olisivat "nuorempia", kuin maapallon miljardien olinvuosien aikana on oikeasti tapahtunut.

Kyllähän ihminen ei mitenkään sovellu tuonne pallomme aikojenalkuun. Esim. Neandertaalinen oli ja vaikutti vasta sitten, kun maapallolla oli jo melko vakaat elinolosuhteet.
Puhumattakaan Homosapienssista.

Homosapiens (ajatteleva ihminen), jollaiseksi käsittäisin sen ihmisen, jonka Jumala olisi luonut, ei takuulla ole niin vanha, kuin tämä Telluksemme, eli ei siis miljardeja vuosia sitten syntynyt/luotu?

vaari.

Laura Huhtasaaresta en juurikaan tiedä, en hänen uskostaan, enkä muustakaan.

Mutta tuosta luomiskertomuksesta vs. Darwinin luonnollisesta kehitysopista, eli evoluutiosta olen ehkä hieman paremmin selvillä.

Tuohon ensimmäiseen kirjoitukseeni liittyen, liennee nyt syytä laittaa TIEDEMAILMAN esittämiä asioita esille?

Ensinnäkin tuo, kuinka vanhoja ovat palloomme vaikuttavat asiat, eli: pallomme iäksi veikkaillaan jotain noin 4,5 miljardia vuotta ja tämän Linnunratagalaksimme ikä olisi, noin 13,2 miljardia vuotta.

On tietenkin totta, että nämäkin kaikki luvut ovat valitettavasti teoreettisia, mutta oletettavasti, kuitenkin melko oikeita.

Ainakin verrattaessa raamatulliseen luomiskertomukseen, jolle ei ole ainoatakaan tieteellistä todistetta.

Olen pahoillani, sillä synnytän ihan takuulla nyt valtavan uskovaisten vastalauseen, mutta MIKSI MIKÄÄN USKONASIA OLE TIPPAAKAAN TODISTETTAVISSA? Kaikki ovat ainoastaan USKONASIOITA, eli jo nimikin sanoo, että perustuvat, ainoastaan uskoon, mutta ei tietoon? Tieteellä ei asiassa ole mitään tekemistä.

vaari.

  luettu 842 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!