www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Huh Huh Huhtasaari (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 06.08.2017, 12:03 @ tuntematon

Minäkään en ole ns. uskovainen, en edes tapakristitty, mutta rohkenisin kuitenkin väittää, että melko pieni osa kristityistä ottaa todesta tuon luomiskertomuksen....papeista prosentti on vielä pienempi.

Nyt olen kylläkin hieman erimieltä. Kyllähän suuriosa kristityistä uskoo, jopa luomiskertomukseen ja porukkaan kuulunevät, vieläpä tapauskovaisetkin.
Tietenkin "papisto" uskoo luomiskertomukseen, koska sitä julistavat toimissaan.

Mutta palaan edelleenkin faktoihin ja kysyn miten uskovaiset voivat uskoa sellaisia tarinoita, joiden "totuuden" tiede kumoaa, joka "mutkassa"? Ja kyllähän tavalliset kansalaisetkin voivat huomata, että luomiskertomuksen "seitsemän päivän tapahtuma", ei oikein ole uskottavissa, kuten ei Joulupukinkaan oleminen?
Eli "Jumala loi maan ja taivaan, ym. seitsemässä päivässä ja sitten hän lepäsi"? Ihmiskunanhan olisi siis pitänyt olla jo heti luomiskertomuksen tapahtuman jälkeen? Mutta miksiköhän TIEDE kertoo asian "hieman" erilailla? Puhutaan miljardeista vuosista ja raamattu pitäytyy, vain noin 2000 vuoden takaisissa asioissa? Unohtuu tykkänään EVOLUUTIO?Koraani on vieläkin nuorempi, eli noin hieman vaille 1400 vuoden takaisia asioita julistaen.

Oletan, että Jumala saattaa olla olemassa, mutta ei sellaisena, kuin meille kerrotaan. Tämä siksi, että miksihän täällä Telluksellamme on ainakin toistakymmentä Jumalaa? Ja kaikki ovat "tietenkin ihan oikeita"?

Kristinusko on siis aika nuori asia ja unohtaa kokonaan kertomustensa mahdottomuuden? Jotka tiede, joka perustuu tietoon, kumoaa tykkänään.

vaari.

  luettu 816 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 3 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 3 vierasta)
Ota yhteyttä!