www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Huh Huh Huhtasaari (Yleistä keskustelua)

kirj. einal, 09.08.2017, 10:32 @ JuX

On kyllä hyvännäköinen ehdokas, ja ainakin Haloskaa ja Haavistoa pätevämpi (se nyt ei välttämättä paljoa).


Todellakin, ristiriitaista hömppää esittävä on "pätevämpi", nuo kaksihan ovat jopa entisiä ministereitä ja kansainvälisten asioiden asiantuntijoita. Huhtasaari on raamatun luomiskertomukseen vetoava opettaja. Siinäpä se pätevyys, jota ei presidentin virkaan ole. Tosin turhaa jauhamista, kansa pitää huolta, että Niinistö jatkaa. Veikkaan yhden kierroksen riittävän. Jos tulee kaksi ja blondi vielä mukana, meitä lie paljon, jotka raahautuvat uurnille Niinistön puolesta jo pelkästään sen vuoksi, ettei haluta blondia presidentiksi.

No sitähän juuri tarkoitin, kauhea itkuvirsi on käynnistetty Huhtasaaren ehdokkuudesta, vaikka nainen on ilo silmälle, ja kun Sauli kuitenkin valitaan, on hyvä että kuivakkaan taistoon saadaan hiukan pöhinää. Kansa kaipaa sirkushuveja, muuten näin ennalta-arvattavat vaalit menisivät turhaksi pönötykseksi. Lauralle tämä on hyvää kokemusta.

Ja kuten sanoin, niin pienellä osaamisella kuin Halonen (lähinnä alaisten huonosti kohtelu) ja Haavisto (YK eliintin kanssa pippalointi) olivat sopivia ministereiksi ja presidenttiehdokkaiksi, niin ei Huhtasaaren tarvitse opettajan papereilla hävetä yhtään.

  luettu 717 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!