www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Alfa TV ja järviradio. (Yleistä keskustelua)

kirj. Megafoni, 09.08.2017, 21:15 @ vaari

Olen tykästynyt erityisesti Järviradion ohjelmatarjontaan ja olen yrittänyt sähköpostilla parikin kertaa toivoa, että he lisäisivät kuuluvuusvaluetta tänne meidän Koskiimmekin.
Soittelin viikko sitten heidän toimitukseensakin ja esitin toiveeni, mutta kas kummaa niin kerrottiin, että uuden linkin asentaminen olisikin todella vaikeaa lupaviranomaisten takia. Eikä edes tehonlisäyskään ole helppoa, juuri samasta syystä.

No, iltapäivisin voi kuunnella Järviradion ohjemaa, televisiosta valitsemalla Alfa tv:n näkyviin. Tämä on mahdollista noin klo. 12-18 välisenä aikana.

Eli mieleeni on painunut, että miksei Yleisradion ohjelmiinkin oikeastaan sovi sellainen musiikki, joka "kolahtaisi" muillekin, kuin nuorisolle? Viikonvaihteen aikana on tosin Tarja Närhin toimittama ohjelma radiossa, jota kuuntelee mielellään. En todellakaan dikkaa tuota nykyistä "kakaramusaa", jonka tärkein pointti on kova mekkala.
"Kuunellaan".

vaari.

Tietokoneelta kyseistä radiota on tullut kuunneltua jo vuosia.
Jos sinulla on äänikortti koneessasi, niin hanki sellaiset pakastimen kokoiset kaiuttimet joista Saareksen mukaan tulee ainoa oikea ääni, niin ei jää mitään kuulematta.
;)

  luettu 1795 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 12 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 12 vierasta)
Ota yhteyttä!