www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Yhteiset Talkoot (Yleistä keskustelua)

kirj. historian tuomio, 10.08.2017, 12:09 @ JuX

Meillä Suomessa on jokaisella mahdollisuus
nousta minkälaiseksi johtajaksi tahansa se
on itsestä kiinni.Ompa esimerkiksi joku noussut
satamatyöläisetä kahdenkauden presidentiksikkin
pilaamaan talouttamme!


Älä unohda, että satamajätkä oli tiedustelija ja korpisoturi myös. Raakan sukulaiset taisivat olla siellä korvessa myös, mutta paljon kauempana takana ja luultavasti piilossa etsijöiltä? Koivistoa arvostettiin ja arvostetaan valtiomiehenä. Jopa venäläiset poliitikot pelkäsivät häntä, mies kun osasi sujuvasti venäjää. Kuollutta tasavallan suurmiestä on helppo moittia puskan takaa.

Törnin kaltaisen pomon alaisuudessa on helppo loistaa. Sinällään kumminkin arvostan jokaista veteraania, manuakin. Presidenttinä olikin sitten jahkaava ja melko aikaansaamaton kaveri. Ikävinä hetkinä jäi mieleen Viron itsenäistymisen kanssa vitkuttelu, Neukkulan kaatumisen hyödyntämättömyys Karjala-kysymyksen ja muiden miehitettyjen alueiden palauttamisen suhteen ja Jeltsinin KGB arkistojen avaustarjouksesta kieltäytäyminen. Taisi pelko olla puserossa oman porukan nimien esiinnousemisesta... Pressana Ahtisaari olikin selvästi parempi. No siellä se totuus suomettumisesta lepää arkistossa ja tulee vielä joskus esiin peittely-yrityksistä huolimatta, ikävää toki että syylliset ehtivät eläkkeelle tai jopa edesmenemään sitä ennen.

Toki taas Haloseen verrattuna manu oli mies paikallaan, mutta Rytin tai Mannerheimin kanssa ei voi puhua samana päivänäkään. Niin suhteellista on kaikki. Manulle arvosanaksi 3/5

  luettu 1512 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107394 viestiä 8506 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 15 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 15 vierasta)
Ota yhteyttä!