www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Lakko-oikeus? (Yleistä keskustelua)

kirj. M R @, Valkeakoski, 11.08.2017, 21:16 @ vaari

Sainko sen käsityksen että VR:rän ositus on hyvä ja toimiva ratkaisu? Onkohan niin kun näitä eri yhtiöitä perustetaan niin niihin myös pitää saada johtajat, hallinto, sekä toimiva esimiesjoukko. Silloin se palkansaajajoukko kasvaa, ja siihen myös pitää saada jostain rahat. No, silloin nämä nykyiset VR:n johtajat sun muut pomot jäävät entiseen yhtiöön ja uusiin palkataan uudet pomot. Se raha mikä nykyinen toimiva organisaatio on saanut aikaiseksi jaetaan useamman toimijan kesken niin tuotto on pieni eri toimijoille. Tähän on tietysti keino, työntekijöitä pihalle, niinpä sillä on ratkaistu yhtiöiden voitot. Tästä kakusta vielä tulisi muutama yksityispuolen yrityskin ottamaan osansa niin entinen kakku vain pienenee.
Pidän minäkin veturimiesten palkkoja kohtuullisina, mutta on kyllä siinäkin työssä on omat vastuunsa ja velvollisuutensa että ovat ehkä palkkansa ansainneet. Se lakko mitä nyt on tekeillä niin sille ei minunkaan mielestä ole sellaisia perusteita kerrottu että se olisi oikea ratkaisu, mutta ehkä meille ei kaikkia käänteitä ole kerrottu. Mehän nähdään oliko Berneri tietäjä vai tunari, menee vaan muutama vuosi kun totuus selviää. Nykyinen käytäntö on tuonut nähtäväksi että nämä ositukset on mennyt " reisille" , milloin enempi milloin vähempi.
Vaari varmaan tietää nämä meiltä muilta salassa olevia asioita kun osaa kirjoittaa noin yhden osapuolen syyllistävän jutun.

  luettu 1031 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105909 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!