www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Lakko-oikeus? (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 12.08.2017, 12:05 @ Tavallinen Suomalainen


Liian monimutkaista selitellä sulle ..Kuitenkaan aina ei ole kysymys rahasta mikä sulle tuntuu olevan se keskeinen juttu. Ulkopuolinen ei välttämättä tiedä eri alojen ja liittojen yksittäisistä painotteista.Voithan tätäaihetta jauhaa,mutta luulen ymmärtämistason olevan sitä luokkaa ay-asioissa että palaa suoraan töppäretasolle.Pääset helpömmalla.Eikö?

Voi reppanaa! Ettei vaan olisikin käynyt niin, että KYKYSI SELITTÄÄ asioita oikein, ei vaan onnistu, joten kyseenalaistat tietenkin minunkin kykyni?
Naurettava väite, etteikö kyse olisi RAHASTA, mistäpä sitten? Hokaatko, että mikä onkaan pelonaiheena lakkolaisilla? TYÖPAIKAT tietenkin ja jos tämä ei liity rahaan, niin mikä sitten?
Mutta hieman sitä oikeeta asiaa: Ensinnäkin tajuatko ollenkaan mihin/keihin tämä veturimiesten lakko oikeasti pureekaan? Onko liian vaikeaa ymmärtää, että lähes tykkänään lakko aiheuttaa VR:n asiakaskunnalle pirunmoisia ongelmia?
Johdolle tällä temppuilulla ei todellakaan ole minkäänlaista todellista vaikutusta. Kuten ei nykyään ole juuri muillakaan lakoilla.
Aina kärsii tavalliset kansalaiset, joiden asia ei ketään lakkokenraalia kiinosta.
Yritäppä nyt sinäkin perustella omaa näkemystäsi ja yritä edes unohtaa vaarin arvostelu. PYSTYTKÖ?

vaari.

  luettu 1002 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105911 viestiä 8419 viestiketjussa, 126 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!