www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Yhteiset Talkoot (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 14.08.2017, 11:09 @ pax

Pistähän Pax pastilleja suuhun vaan. Yhteenvedonomaisesti totean, että Raakan esittämät "totuudet" näissä viesteissään ovat monasti omasta hatusta vedettyjä. Lisäksi kovin mustavalkoisia ja perustuslakimme vastaisia loukkauksineen. No, se siitä.

Käpykaartilaiset, eriväriset ja syntyperältään muut eivät ole sinun asteikollasi mitään. Presidentitkin ovat hyviä/huonoja yksiselitteisesti sen mukaan, mitä aatesuuntaa edustavat.


Jux ensin kehuu Manua veteraanina ja haukkuu raakan sukulaiset. Sitten kun kerrotaan faktat tiskiin ja kovat uhrit mitkä kotiseutunsa menettänyt suku antoi maamme vapauden puolesta.

Aivan, on se upeaa. Minunkin äitini suku antoi oman osuutensa alueesta rajan tuntumassa. Miespuoliset olivat rintamalla ja uhrejakin suvussa tuli. Meillä ei myöskään oltu katkeria ja lapsille annettiin sitä ns. Sydämen sivistystä. Suomeksi tarkoittaa sitä, että muita ihmisiä ei arvostella ihonvärin, syntyperän tai jonkun muun ulkoisen seikan vuoksi.

Juxin on pakko olla demari, tuollaista argumentaation tasoa ja takin pyöritystä ei voi keneltäkään muulta odottaa.

No mutta voi, kun en kumminkaan ole!

Hatunnosto kumminkin raakan sukulaisille, kiva elää vapaassa Suomessa vaikka se kaikkien näiden vuosien jälkeen joitakin (Jux, KMS, Sotka jne.) niin kovasti korpeaakin.

No mutta voi, kun ei korpea yhtään. Kiitos kuitenkin toisen kerran Raakan suvulle ansioistaan. Tätä Raakaa olisivat voineet ehkä hieman kouluttaakin, ettei aivan soopaa verkossa vetelisi.

Pax, taidat muuten olla tosikko? Huumori/satiiri ei ole tyylilajisi?

  luettu 1637 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108387 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!