www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kauppa se on joka kannattaa (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 27.09.2017, 17:14 @ Pälkäneeltä päin

Kangasala, joka Velkakosken aikoihin teki myös eroamispäätöksen, mutta osti nyt osan Valkeakosken osakkeista vissiin uskoo tekoveteen yhä tiukasti. Tänään Kangasalan Kuohunharjulla oli poralaitteisto jolla porattiin maahan tutkimusreikiä. Aikooko Kangasala siis sijoittaa yhden tuotantoalueistaa Kuohunharjulle?

Olisihan se kätevää kun järvestä pumpattaisiin vesi harjuun ja sitten se olisi rannassa olevien talojen käytössä. Suoraan alaspäin laskevana. Ja jos joku epäilee että vesi saattaisi jyrkkää rinnettä pitkin valua talojen pihaan, niin toki TAVASE tekee väliin "suojaimeytyksen", joka työntää vettä rinnettä ylöspäin. Ja näin turvaa ettei vesi valu alla olevien kiinteistöjen maaperään.

Tuosta Kangasalan takin käännöstä:
Muistelen jostain lukeneeni, että Kangasalan nyt myönteinen Tavaseen suhtautuminen, johtuisikin jostain Tampereen PAINOSTUS jutusta, joka nyt sitten saneleekin, miten kangasalalaiset nykyään suhtautuvat, jopa joskus "hylätyksi" tulleeseen TEKOPOHJAVESIHANKKEESEEN, ELI TAVASEEN?

Tuo mainitsemasi "veden ilmaisjakelu" harjujen alapuolisille alueille/talouksille, ei jostain kumman syystä näytä AVAUTUNEEN joillekin kirjoittajille? No tämähän on vain yksi esimerkki Tavasen tarpeettomuudesta ja mahdottomuudesta koskaan toimia JÄRJELLISESTI?

Vaan ollaan tohkeissaan "vakuuttelemassa", että TARVETTA OLISI TAVASEVEDELLE.
Minä yksinkertaisena, mutta realistisena vaarina, en kylläkään tajua, miksi pitäisi maksaa vedestä lisähintaa, eli "HARJUSUODATUSMAKSUA"?
On typerää kertoilla, että kuinka EDULLISTA vettä Tavasevesi olisikaan, sillä kun puhdistuksen viimeinen vaihekkaan (vesilaitosten lisä toimet)eivät valitettavasti ole ILMAISIA? Jotkut taitavat kuvitella, että harjusuodatettu vesi olisi samaa, kuin normaali KRAANAVESI?

Kyselin edellisessä, että MIKSI JA KUKA OIKEASTI TARVITSIKAAN tavasevettä, siihen vaan ei ole selvitystä tullut?

vaari.

  luettu 1531 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106286 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 2 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 2 vierasta)
Ota yhteyttä!