www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tarkkailun anti (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 02.10.2017, 14:05 @ Tavallinen Suomalainen

Sillälailla arvoisa "Tavis".
Olet siis huomannut, kuinka sinunkin kirjoituksiasi arvostellaan? Miksiköhän ainoastaan toiset kirjoittelevat tuollaisia "kriittisiä" juttuja, mutta Sinä et siihen mielestäsi mitenkään syyllisty? Muistanet se vanhan suomalaisen sananlaskun, että "niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan"? Miksi loukkaannut aina, kun näet itseäsi arvostelevan kirjoituksen? Hyvin usein on kyse vastaamisesta Sinun ilkeämielisiin kirjoituksiisi.

Esitin jokin aika sitten, että "mitäpä, jos lopettaisimme , tai ainakin vähentäisimme toistemme persooniin kohdistuvat ilkeät kirjoitukset"?
Hetken aikaa tämä toimikin ihan mukavasti, mutta jostain syystä se näyttää taas uudelleen "piristymisen merkkejä"?

vaari.


Ai jaa myös "Tarkkailija" on käsialaasi.Eikö? Näissä alustusten esimerkeissä ei tosiaankaan ollut montakaan minulle suunnattua viestiä.Kirjoitin niin kuin kirjoitin.En ole sanonu loukkaantuvani "teksteistä",mitä sinä vaari pidät "kriittinisinä juttuina" Olen myös ihmetellyt sinuun kohdistuvaa,mielestäsi, ilkeää kirjoittelua.Ainakin jos minusta kysymys niin aihetta on ollut AINA ,paljon pahempaankin, harhakuvies tähden.
Olet tosiaan esittänyt "Jos lopetamme..jne" Mutta seuraavassa kappaleessa olet oma ittes ja osas aina unohtanut ja harhakuvat sivujuoteineen saavat sinussa vallan. Kiitos kuitenkin kun teoriassa olet yrittävänäsi.Eikö?

Älä jauha pas#aa.

Tätä kirjoitustasi ei voi edes kommentoida. Yleensä pyrin kyllä vastaamaan, kuten nytkin, mutta kommentoimaan tätä ei pysty, eikä liene syytäkään?

vaari.

  luettu 1223 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106278 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!