www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Suomen verottaja on todella sekaisin (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 07.10.2017, 11:19 @ mitäs läksit

Juuri näin. Verottaja muuttaa atk, järjestelmä sen takia tulee pikku vipoja. Mitkä selviää soittamalla. Tuo mitäs läksit kommentoija on joku vatipää mikä ei tiedä mistään mitää. Luulee olevansa joku kaikkien alojen ammattilainen.


Kas kun ei pälkäneen mies vaan soittanut ja asia selvinnyt... Vai soittikos hän alkuviestin perusteella kumminkin ja silti tässä ollaan? Julkinen sektori ja verottaja sentään tekee oman osansa yrittäjyyden kitkemiseksi.

Yrittäjyydestä tiedän sen että koulussa jo opetettiin että yrittäjä on paha riistäjä, joka kuppaa tätä yhteiskuntaa ja sen työläisiä, jotka tekevät kaikki hommat, ja lopuksi kierrättävät rahat veroparatiiseihin. Heidät pitää jos nyt ei hirttää niin verottaa ja reguloida henkihieveriin. Suuri paheksunta yrittäjille, eivät tiedä ettei siitä kumminkaan mitään tule, tai jos tulee niin sitten kadehditaan. Kyllä muutama valtio-omisteinen korporaatio voisi pyörittää tätä maata.

Yrittäjyydellä on suomessa huono kaiku ja ihan syystä!

Missä koulussa olet oikein opiskellut ja ilmeisesti siitä onkin aikaa vuosikymmeniä?
Itse veikkaisin kouluksesi taannoista Sirola-opistoa, joka oli kommunistien opinahjo.

Suomen yhteisöverotus (osakeyhtiöt) on aivan kohtuutasoa, 20 %. Kun maksaa veronsa, hoitaa kirjanpidon ja palkanmaksun, lähettää veroilmoituksen kerran vuodessa ja tilittää palkkojen ennakonpidätykset, sotumaksut, eläkemaksut ja alvin/kerta per kk, niin siinä se verottajan byrokratia on muutamassa rivissä.
Yleensä kirjanpitäjät hoitavat tuon byrokratian. Jos ei tuohon pysty, kannattaa pysyä kaukana yrittäjyydestä.

  luettu 760 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106286 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (1 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!