www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Katalonia itsenäistyminen (Yleistä keskustelua)

kirj. Tavallinen Suomalainen, 07.10.2017, 12:35 @ vaari

Tässä on koomista tuo poliitikkojen vaikeneminen. Poliisi hakkaa mielivaltasesti kansalaisiaan. Poliitikot vaikenee. Voi helvett jos kysessä oli Venäjä mikä poru ja parku olis ympäri eurooppaa. Voi tätä kaksinaismoraalin määrää.


Olen pohdiskellut tuota "poliisien pamputtelua" ja mieleeni on viimeisenä jäänyt toteamus, että KUKA MAHTAAKAAN OLLA SYYLLINEN/VASTUULLINEN, tähän pamputteluun?
En ihan hyväksy poliisin syyllisyyttä, sillä hehän saavat käskyn toimintaansa hieman "ylenmältä taholta" ja käsittääkseni ainakin vielä Kataloniassakin poliisin pitää suorittaa annettu tehtävä, kunnes toisin määrätään?

Kysynkin, että kuinkahan muuten poliisin olisi pitänyt toimia, kuin totella, vaikka siihen liittyikin tuo pamputtelu? Huomatkaahan, että tuskin he pamputtelivat niitä, jotka uskoivat poliisin mielenosoituskieltoa, vaan pampusta saivat ojennusta ne, joille ei laki, eikä normaali toiminta ollut mistään kotoisin?
Mitä taas tulee "poliitikkojen vaikenemiseen", niin koskapa olisimme huomanneet, sen poliittisen vastuunkannon toteutumisen?
No kunhan taaskin kyselen.

vaari.

Joopa Ojennuksessa vammautui n. 800 henkilöä,eivätkä he olleet mitään ääriliikkeen väkeäVaa ihmisiä jotka halusivat äänestää..No Vaari hyväksyy tämmöstä.Eikö.
Timo Seppäsen raportti:Kadulle kerääntyi yhtä lailla itsenäisyyden vastustajia kuin sen puolustajia. He olivat yhdessä vastustamassa väkivaltaa, jota Espanjan poliisi harjoitti kansanäänestyksessä viime sunnuntaina.

  luettu 1255 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106278 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!