www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Katalonia itsenäistyminen (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 07.10.2017, 18:49 @ Tavallinen Suomalainen

Juu olishan toi pitäny arvata. Vaarin mielestä tämä väkivalta on oikein. Kun sitä suorittaa natomaa. Olet sä kyllä sellanen kekkeruusi. Saat... Sintti.!


Arvoisat "Tavallinen Suomalainen" ja "69", teidän kannattaisi ehdottomasti kirjoitella muuallekin, kuin tänne koskinverkkoon.
Eli laittakaapa hienoja tekstejänne, jonkun lehden mielipideosastolle, palautteesta saattaisitte havaita, kuinka viisaita ja asiallisia ne olisivatkaan?
Ai niin, siellähän pitäisikin laittaa oma nimi alle, joten eihän se kävisikään?

vaari.


Tekeekö se että olet muuallakin kirjoittanut höpinöistäs uskottavan.Muistelen vaan että itse olet vastaanottoa harmitellut.Onko aina julkaissutkaan..Eikö?
Kyllä olen lehtiinkin ajatuksiani laittanut,kyllä nimimerkki on julkisuuteen riittänyt!Ei minulla ole tarvetta nostaa nimeäni esiin niinkuin sinulla tuntuu olevan.Eikö?Onhan sillä sairaudelle nimikin.Eikö?

Miksi kirjoittelet tuota "kalevalaa", sillä vielä aikaisenmin, ei ole mikään lehti kylläkään julkaissut tavallista mielipidekirjoitusta NIMIMERKILLÄ muutoin, kuin ihan poikkeustapauksessa. Jolloin ei ole ollut viisasta ilmaista oikeaa henkilöllisyytä.
Mutta ethän sinä koskaan syyllisty selaiseen kirjoitukseen??? Eli, ettet voisi olla oikealla nimelläsi vastaamassa teostasi?
Miksiköhän nyt syyttelet minun kirjoitusteni esiintuloa, kun kyse onkin sinun kirjoitustesi mahdollisista esiintuloista muualla, kuin täällä?

Mutta kun et huomannut tarkoitustani, niin laitankin kysymykseni uuteen asuun, eli luuletko, että kirjoitukset kelpaisivat jollekin TAVALLISELLE NORMAALIA MEDIAA EDUSTAVALLE LEHDELLE?

vaari.

  luettu 1250 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106278 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!