www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Sote alkaa kaatua (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 07.10.2017, 19:46 @ JuX

Vihdoinkin, Jan Vapaavuori, Lauri Lyly ym. 21 Suomen suurimman kaupungin johtajat tälläävät Sipilän soten täysin turhana ja yhden hallinnon tason lisää tuovana kalliina "uudistuksena". Vapaavuori on täysin varma asiastaan eikä kumartele millekään puolueelle. Suomesta ei tule Kepujohtoista maakuntakuplaa milloinkaan. Olisi mukava tietää tähän nyt Kiurun kanta myös.

Miksiköhän olenme taaskin samanmielisiä?

Mutta kyllähän tämän "Sotesopan" laittoi alulle Henna Virkkunen aikoinaan. Sitä en kylläkään tiedä, että kuka olikaan tämän idean "OIKEA ISÄ".
Olen koko ajan kummastellut, että miten voisivat palvelut parantua/nopeutua, ilman "hoitavia käsiä" lisäämättä? Olen saanut vastaukseksi, että raameja muutellen, yms. muilla vastaavilla tempuilla, kaikki tulisivat "tasa-arvoisiksi", mitä tulisi palvelujen saatavuuteen.

Entäpä sitten tuo kuuluisa "palvelujen valinnanvapaus"? No onhan meillä mahdollisesti tulevaisuudessa valinnanvapaus, mutta kuinkaas mahtaakaan olla sen
palvelujen saannin kanssa? Tämä siksi, että tuskin yhdenkään suositun lääkärin vastaanotolle, juurikaan mahtuisi nykyistä useampaa potilasta? Joten kuinkahan olisikaan sen valinnanvapauden totuuden kanssa?

vaari.

  luettu 1032 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106286 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!