www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Autoilu. (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 08.10.2017, 22:38 @ Pälkäneeltä päin

Pistorasia lienee niin pitkää oikea paikka kunnes autoihin asennetaan paneelit katoille ja nokkapelleille. Mutta siihen menee aikaa koska energiayhtiöt ja autotehtaat yleensä omistavat samat tahot, kun tarpeeksi pitkälle mennään.

Näissä ostoksissa, varsinkin Saksassa, olisi varovaisen epäileväinen. Saksalaisilla on yleensä tapana hylätä niiden yritysten tuotteet jotka eivät ole oman maan tuotantoa tai maksa veroja ko. maahan. Tästä suomalaisilla on paljonkin kokemusta.

Laitosten tuottamattomuudesta voidaan olla montaakin mieltä. Ruskohiiltä löytyy maaperästä laajoilta alueilta eikä Saksa halua olla yksinomaan Venäjän maakaasun varassa. Ja kun niitä hiilivoimaloita tehdään uusiakin, niin kai niillä joku tarkoitus on. Myydänkö suomalaisille niitä vanhimpia? Toisaalta, vanha tekniikka on helppoa remontoida ja käyttää.

Uutisoinnin mukaan vanhoja umpisurkeita Uniperin voimaloita sisältyy kauppaan. Sitä ei varmaan vielä kukaan tiedä, saako niistä kannattavia. Se on kuitenkin saletti, että Fortumin Venäjä-riski/mahdollisuus lähes tuplaantuu.

  luettu 535 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105005 viestiä 8359 viestiketjussa, 124 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (1 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!