www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Matkalla urkintayhteiskuntaan vai avoimuuteen? (Valtakunnan politiikka)

kirj. mvonkarne, 12.10.2017, 08:34 @ Pauli Kiuru

Kansanedustajan tulisi lähtökohtaisesti hankkia tietoa äänestäjiltään ja mikäli ulkopuolisia asiantuntijoita käytetään lisätietojen hankkimiseen, niin sitten tästä kyllä tulee informoida äänestäjiä.

Melkoista ylimielisyyttä väittää olevansa 100% immuuni mukavasti keskustelevien ammattilobbareiden myyntipuheille. He ovat oman alansa ammattilaisia eikä heidän temppujaan kannata aliarvioida. Psykologian ammattilaisten kouluttamia tyyppejä.

Helppo kysymys pitää aina heittää kun vaikuttamisyritys havaitaan: Kuka hyötyy?. Mikäli hyötyä ei tule omille äänestäjilleen, niin edustaja selvityttäköön kuka yrittää päästä vetelemään naruista ja miksi.

Ja mitä tulee urkintaan ja avoimuuteen, niin kyllä valtiovallan hankkeet kuten somepoliisit ja tiedustelulait yms., jolla kansalaisten urkintaa helpottavaa lainsäädäntöä ajetaan, tekevät urkintakitinästä melkoisen kaksinaismoralistista. Tästä voisi enemmän kirjoittaa, mutta tässä on siitä aiheesta: rayhablogi.blogspot.com/2017/08/tiedustelulaki-ja-sita-rataa.html

  luettu 2255 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
105349 viestiä 8378 viestiketjussa, 125 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!