www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Asiallinen vaikuttaminen on ok (Valtakunnan politiikka)

kirj. Pauli Kiuru, 12.10.2017, 11:37 @ mvonkarne

Otan vastaan vierailijoita ja tietoa kaikista suunnista. Tieto on tervetullutta tavallisilta suomalaisilta. Sen sijaan on mahdotonta varmuudella sanoa, kuka on kenenkin äänestäjä. Miten ”äänestäjiä” tulisi informoida ulkopuolisen tiedon käyttämisestä? Onko lehtien lukeminen ulkopuolisen tiedon käyttämistä, entä radion kuuntelu tai tv:n katselu?

Käsityksesi siitä, että vieraat olisivat ”psykologian ammattilaisten kouluttamia tyyppejä”, on asenteellinen ja virheellinen. Lähes vihapuhetta on sanoa: ”eikä heidän temppujaan kannata aliarvioida.”

Vieraat ovat tavallisia suomalaisia, jotka tekevät arvokasta työtä omalla alallaan isänmaan ja suomalaisten puolesta.

Esimerkiksi Palvelualojen ammattiliitto PAM ry kävi vieraanani keskiviikkona 6. syyskuuta. Heidän viestinsä oli vilpitön ja aiheellinen. Olisiko minun pitänyt kieltäytyä tapaamispyynnöstä ja sanoa hankkivani tietoni mieluummin torilta?

Olet oikeassa, en ollut heidänkään viestilleen mitenkään immuuni. Minun ei pidä olla immuuni asialliselle vaikuttamiselle ja perusteluille.

PAM: ”Parannamme alojemme työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia työhön, työyhteisöön ja työn turvallisuuteen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Edistämme kansallisesti ja kansainvälisesti demokratiaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja sosiaalista turvallisuutta.”

  luettu 8384 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107395 viestiä 8506 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 16 verkossa (1 rekisteröitynyttä, 15 vierasta)
Ota yhteyttä!