www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Asiallinen vaikuttaminen on ok (Valtakunnan politiikka)

kirj. mvonkarne, 12.10.2017, 13:08 @ Pauli Kiuru

Edustaja on hyvä ja chekkaa esim. tällaisen koulutusohjelman sisältöä: http://study.com/articles/Become_a_Lobbyist_Education_and_Career_Roadmap.html

Niin, tässä opinahjossa esimerkiksi, ammattilobbaajia koulutetaan kanditasolle, ja edellä ilmoitetaan heillä olevan yli 50k$ vuositulot. Työnkuvana on seuraava:
Lobbyists communicate with government representatives, officials and legislators on behalf of clients and causes. Lobbyists represent a variety of entities, including individuals, companies, foundations, charities and local governments. They might attempt to persuade government officials through direct contact or by organizing grassroots efforts that encourage citizens to communicate with their elected officials about selected topics.

Oletkos aivan varma, ettei tällaisia ole näkynyt eduskunnassa? Selvittäisi mielelläni itse, niin ei edustajan sitten tarvitsisi, mutta kun en saa niitä vieraslistoja oikein mistään...

Mutta se kysymys? Kuka näille ammattilobbareille maksaa, ja miksi. Onko se kansan etu?

Ja mitä tulee äänestäjiin, niin voithan varmuuden vuoksi pitää vähän suuremman joukon puolia, niin tulee sitten todennäköisemmin myös ne omat äänestäjät kuuluneeksi joukkoon.

  luettu 5567 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106008 viestiä 8427 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!