www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Puhdasta ruokaa Suomesta (Yleistä keskustelua)

kirj. Kotitarvekalastaja, 11.11.2017, 11:46 @ Pälkäneeltä päin

Näiden myrkyllisten aineiden todentaminen ja todistaminen kestää vuosikausia.
Opettaisiko historia jotain?
60-luvulla puhuttiin elohopeasta. Kalasääskien munien kuoret ohentuivat, että eivät meinanneet kestää. Munalukukin pieneni.
Taas kerran se juttu Päijänteen kalastajasta, joka söi niin paljon elohopeakalaa, että kun hän meni ulos pakkaseen, hän lyheni viisitoista senttiä.

  luettu 515 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
104797 viestiä 8331 viestiketjussa, 122 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!