www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Nenäpäivä. (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 12.11.2017, 20:38 @ Tavallinen Suomalainen

Asia tuli hyvin käsiteltynä TV.2:ssa. Moni asia selvisi, joka ei ollut aikaisenmin ihan selvää "pässinlihaa". On käsittämätöntä miten kamalissa olosuhteissa ihmiset joutuvat elämään? Tämä koskee kaikkein kovimmin yhteiskunnan heikoimpia, eli lapsia. Täytyy antaa suuri KIITOS niille, joiden toimenpiteiden johdosta, nyt saatiin niinkin mahtava summa kerättyä.

Ainoa asia joka särähti korvaan oli erään (ulkomaalaistaustaisen?) toteamus, että "on hyvä, kun näitä lapsia autetaan ja vieläpä "hankintaakin" tuetaan.
Juuri tämä on järjenvastainen ajatus. Avustus kohteessakin on todettavissa valtava kansan LIIKAKASVU ja vain tähän puuttumalla voidaan oikeasti auttaa ihmisiä saamaan parenman elämän.

vaari.


Kyllä se toteamus oli kahden (suomalaisenn)? Jotka puhuivat suomalaisesta lapsien teostaEikö?

Taidat olla oikeassa, että se tummakin tyttö oli suomalainen. Mutta olikohan hän mamu, vai oliko tummuus ihan kotimaista alkuperää? Kyse ei tainnut kuitenkan olla suomalaisesta lapsenteosta?

Jokatapausessa hänen ajatuksensa oli kummallinen, eli lisää vaan nälkäisiä huono-osaisia lapsia kärsimään.

Mitä sitten tulee siihen avustusmäärään, niin olen tietävinäni, että koko keräyssumma menisi sellaisenaan kohteeseen. Mutta sittempä onkin oikea kysymys, mitenrahat paikalla jaetaan?

vaari.

  luettu 1734 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108018 viestiä 8546 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 14 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 14 vierasta)
Ota yhteyttä!