www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Päätös. (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 16.11.2017, 13:35 @ Kotitarvekalastaja

Pahasti löi Vaari kaupunkilaisten rivit hajalle. Jos se Vaarin kiukkuinen kaveri vielä estää kulkuni Koskikarassa, niin kohteliaasti annan tietä. Paitsi, jos käy kiinni, niin siitä saattaa tulla otsaan lyönti ottelu.
Päätös oli hyvä keskustan kehittämissuunnitelma. Lempäälä ja Kangasala ovat tehneet omansa ja ovat ryhtyneet niitä toteuttamaan. Ei sieltä kuulu tuollaista kiukuttelua. Retan toiminnan johdosta menee Valkeakosken Energian sähkösopimus harkintaan.
En tiedä sinun ikääsi, mutta meillä eläkeläisillä ei ole oikeutta pysäyttää kauniin kaupunkimme kehitystä. Aloitin työelämäni 13 vuotiaana n. 60 vuotta sitten polkemalla raskasta tavarapyörää Koskin sorateillä.
Lintula on lapsiystävällinen alue ja Länsi-Lintulaa tullaan kauempaakin ihailemaan. Luotan kaupungin ammattilaisiin myös keskustan kehittämisessä.
Vielä kerran lämmin kiitos myönteisen kehittämispäätöksen tehneille päättäjille.

Mitä Retaan tulee, niin hänhän oli yksi harvoista, jotka toimivat oman harkintansa mukaan, eikä siitä voi muuta, kuin todeta, että tämä on sitä oikeata demokratiaa, jota Sinäkin näytät yleensä edustavan.
Muuten asiallnen myönteisyyskommentti, mutta kuten tavallista, niin et Sinäkään mitenkään perustellut päätöksen "kaupunkia kehittävää vaikutusta". Miksiköhän taaskin kävi näin?

Kuinkahan moni on viimesenpäälle ymmärtänyt, että jos joudutaan toteamaan, mitään muuta ei tapahtunut, kun mäki tasattiin ja rahaa meni, mutta oletettua/toivottua kehitystä, ei mitenkään ole havaittavissa. Ja mahdotonta on palauttaa entistä kaunista harjua nähtäväksi.

Ainoa positiivinen juttu onkin se, että musarit saivat tapahtumakentän. No ensi kesänä sitten nähdään onko niidenkään "kehitysajatus" osunut oikeaan?

vaari.

  luettu 1211 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106835 viestiä 8483 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 3 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 3 vierasta)
Ota yhteyttä!