www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Päätös. (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 17.11.2017, 11:46 @ Kotitarvekalastaja

Joopa joo, eivät mene ajatukset yksiin.
Sitä siltasuunnitelmaa myös vastustetaan. Olen ollut mukana hankkimassa uutta siltaa. Asuin silloin Ulvajanniemessä ja puusilta oli jatkuvasti käyttökiellossa. Asukkaiden edustajat järjestivät tapaamisen kaupungin päättäjien kanssa siellä puusillalla. Tapaaminen sujui hyvässä hengessä ja yhdessä todettiin uuden sillan tarve. Silta myös rakennettiin. Tien linja jäi vaiheeseen. Tämä liittyy keskustaan sikäli, että sen kautta on liikenne lisääntynyt viime aikoina ja se tie johtaa Torikeskuksen nurkalle.

Tarkoittanet kirjoituksellasi, sitä mahdollisesti kanavan yli rakennettavaa siltaa? Olen hieman pihalla siitä, että olisikohan kyse muusta, kuin "Helkankeinua" vastaavasta kevytliikennesillasta, vai ihan "oikeasta sillasta"?

Oletettavasti se silta olisi ensinnämainittu ja sitten herääkin kysymys keitä varten se on tarkoitettu? Eiköhän kolme siltaa lienne liikaa, niinkin pienelle välille? Mutta tietäen päättäjien "kehitystarpeet", niin kaikkeen kyllä pitää varautua? Rahahan ei meillä ole mikään este "kehitykselle"? Eihän???

vaari.

  luettu 1170 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106834 viestiä 8483 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 3 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 3 vierasta)
Ota yhteyttä!