www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Seksuaalinenahdistelu. (Yleistä keskustelua)

kirj. Tavallinen Suomalainen, 17.11.2017, 12:31 @ vaari

Nyt kohistaan mediassa kovasti naisten seksuaalisesta-ahdistelusta ja paljon näyttää löytyvän niitä, jotka ovat sen kokeneet ja siitä "kärsineet"?

Haastateltujen, ahdistelusta kärsineiden selitykset aiheesta, ovat kovin kummallisia. Kerrotaan, miten jotakuta on tuijotettu "liianpitkään", on kehuttu kohteen ulkoistaolemusta ja joskus on jopa laitettu käsi olkapäälle/vartalolle, siis kosketeltu, mutta ei kylläkään mihinkään intiimialueelle.

En ymmärrä näiden valittajien motiiveja, sillä jos "ahdistelu" pysyy edellä kertomillani tavoilla, niin mikä siinä loukkaa naista, jos vastakkainen sukupuoli osoittaa ihailunsa naista kohtaan? Eihän se saa/voi olla ahdistelua, vaikka "rikollinen" ei olisikaan mikään Adonis? Ennenvanhaan näytti vieläpä siltä, että ainakin useinmat naiset olivat, jopa mielissään, kun heidät tavalla, tai toisella "huomioitiin".

Asiassa taitaakin olla "käänteinenpuoli", eli valittajia ovatkin ne pettyneet "kaunottaret", joihin se "häirintä" ei valitettavasti kohdistukkaan?

Kuka tietää totuuden?

vaari.

Sulla niitä käännettyjä "totuuksia " riittää.Eikö? Todellisuudessa kauheita asioita niille ,jotka sen ovat kohdanneet.Yleensä työpaikalla esimiesasemassa oleva käyttää asemaansa väärin.Varmaan puolustelevat samoin sanoin sanoin
kuin sinä teko siaan.Eikö?

  luettu 1526 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106835 viestiä 8483 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!