www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Seksuaalinenahdistelu. (Yleistä keskustelua)

kirj. Tavallinen Suomalainen, 19.11.2017, 12:05 @ vaari

Kiitos hyvät ystävät. Ettehän vaan pahastu, kun taaskin muistutan, että mistä onkaan kysymys? Ei vaarista, eikä edes muistakaan miehistä? Vaan naisten suhtautumisesta, kun heitä rehellisesti ihastellaan?

Minusta asia on hyvin vakava ja ehdottamasti puututtava..No mielipiteitähän voi olla muitakinEikö? Senverran kuitenkin oion kirjoitustas : Tämähän koskeekaikkiin sukupuoliin kohdistuvaa seksuaalista häirintää,että jos "Pälkäneenflikka" on vähänkin nimimerkkinsä mukainen tämä voi koskea vaaria ja miehiäkin. Eikö?


Voi, voi et todellakaan halua oikein ymmärtää mistä on kyse? Nyt on trendikästä sellainen, että naiset kiukuttelevat lähes mistä vain? Kuten "seksuaalinen ahdistelu".

Mitä sitten tulee tuohon toiseenkin sukupuoleen kohdistuvaan ahdisteluun?
Minua on tältä suojellut, lähes tykkänään ulkoinen olemukseni.

Toista lienee, kuitenkin Sinun kohdallasi, kun olet tuollainen "komea, adonistyyppinen kiharapää"?

Siksipä kysymkin Sinulta, että oletko tyrmännyt sellaiset teot, vaiko hykerrellyt mielissäsi, kuten arvelen myöskin naisten tekevän, kun heille tehdään selväksi, että "miten viehättävä olet".
Pienenä vihjeenä, tämä nyt puheena oleva asia, ei tarkoita varsinaista seksuaalistatoimintaa, vaan ihan jotain muuta.

vaari.

Kyllä mielipiteeni perustuu ihmisten oikeuksiin ja koskemattomuuteen.Kysymyksiäsi ja niihin antamiin vastausvihjeisiä pidän loukkaavina.Näistä kyllä huomaa ikävän tyylisi koskien muiden ihmisten ulkonäön naljailuun ,omalla tavallasi. Taitaa olla vastaavasti käyttäytyvillä olla itsellä ongelmia KO. asioiden suhteen.Eikö?

  luettu 1651 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!