www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Seksuaalinenahdistelu. (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 19.11.2017, 17:54 @ Tavallinen Suomalainen

Kyllä mielipiteeni perustuu ihmisten oikeuksiin ja koskemattomuuteen.Kysymyksiäsi ja niihin antamiin vastausvihjeisiä pidän loukkaavina.Näistä kyllä huomaa ikävän tyylisi koskien muiden ihmisten ulkonäön naljailuun ,omalla tavallasi. Taitaa olla vastaavasti käyttäytyvillä olla itsellä ongelmia KO. asioiden suhteen.Eikö?

Olisikohan mitenkään mahdollista, että käyttäisit aivojasi asian käsittelyyn, etkä ainoastaan turhanpäiväiseen kinasteluun?

"Suurena filosofina" kerrot joistain "ihmisten oikeuksista ja koskemattomuudesta". Siis toista sukupuolta ei saa mielestäsi mielistellä, taikka kehua? Oletko muuten huomannut, että jopa suurten johtajienkin on tapana, "halailla ja vieäpä antaa poskisuudelmia" tavatessaan toisiaan? Kas kummaa, kun kukaan ei sitä ole alkanut tuomitsemaan? Täytynee taaskin Sinulle muistuttaa, että kaikelainen toisen sukupuolen ihailu ja sen näyttäminen on eriasia, kuin tarpeeton, intiimipaikkojen kopelointi.

Uskon, että kunhan aikaa vielä hieman kuluu lisää, niin jotkut "harhaan joutuneet/pettyneet naiset" ja miehetkin tajuavat, että mitä eroa on seksuaalisella ahdistelulla ja sillä, kun toinen sukupuoli osoittaa kiinnostustansa ja arvonantoansa toiselle sukupuolelle?

Anteeksi jos loukkasin Sinua, kun sanoin Sinua "komeaksi Adonikseksi". Sekö on mielestäsi, sitä naljailua? Jos kertoisin toisinpäin, eli edes hiemankaan viittaisin jonkun olevan ruma, niin hyväksyisin syyttelysi, mutta näin en kylläkään ole mitenkään tehnyt. Vai olenko?

Vaari.

  luettu 1512 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108018 viestiä 8546 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!