www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Nenäpäivä. (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 19.11.2017, 22:14 @ jussipussi

Me raakat olemme sellainen laji joka ei satuihin
usko ja näemme kyllä kuka on todella avun tarpeessa.
Eipä tuntunut kovin uskottavalta mustalaieukon
nälkä ja köyhyystarina kun korvissa ja kaulassa
roikkui kilonverran kultaa,samaa on havaittavissa
näillä pakoloisilla.Oikeat pakolaiset ovat leireillä
heillä on hätä.Hädässä oleva pyytää eikä vaadi.


Samoilla linjoilla ollaan... Hurrikaanit ja maanjäristykset yms. äkilliset katastrofit ovat eriasia, kun puhutaan hyväntekeväisyydestä..

Yksinkertaisia ihmisiä on helppo vedättää riutuvilla lapsilla, mutta miksi ei kerrota faktoja esim. Kaikesta jeesauksesta ja jeesustelusta huolimatta jokainen afrikkalainen nainen synnyttää keskimäärin 6 lasta! Miksi?
Jos ei omilla resursseilla tule toimeen, niin "jeesauksen" ei pitäisi kohdistua tekohengityksen antamiseen elämän ylläpitoon vaan päinvastoin ehkäisyyn, koulutukseen yms. millä liika syntyvyyden saisi laskuun. :D

Maailmassa on 2 miljardia ihmistä, jotka elävät alle 2 dollaria päivässä.. siinä on utopistisimmallakin ideologialla varustetulla ihmisellä tekemistä taikoa kaikki suomeen nauttimaan hyvinvoinnista... :D

Eikös nämä tällaiset Planit ja Nenäpäivät juurikin tue tuota koulutusta? Sitä kautta vain voi tulla katko väestönlisäykseen. En ainakaan itse koe olevani yksinkertainen, kun yritän tukea hyviä asioita niin kotimaassa kuin muualla. Dalai Lamalla on muuten hyvä motto rikkaudelle: "Rikas ei ole se, joka kerää itselleen, vaan se, joka antaa toisille".

  luettu 1310 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107346 viestiä 8505 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!