www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Päätös. (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 20.11.2017, 20:23 @ Mallaksen Malle

Jo aikaisemminkin olen todennut tämän, mutta vielä kerran. Vaarin kanssa keskustellessa ongelma on se, että hän ei näköjään hyväksy mitään perustelua töppäreen suhteen.

Voi malle hyvä, kukaan ei valitettavasti vielä kertaakaan ole milläänlailla perustellut Lepänkorvan tasaamista. On esitelty typeriä oletuksia, kuten olen jo useaan kertaan kirjoitellut.

Oletkohan ollenkaan selvillä, mitä perustelu tarkoittaa, jos sen tiedät, niin kirjoitappa se tänne tulevassa vastauksessasi?

Minusta päätös on hyvä, se on yksi askel keskustan ilmeen muuttamiseksi parempaan suuntaan ja sopii hyvin tulevaan kanavanrannan uudistamiseen.
Miksi meidän pitäisi jämähtää nykytilanteeseen kun ei jämähdetty aikaisempiin vuosikymmeniinkään?
Seuraava keskustaa ja liikenteen sujuvuutta parantava yksityiskohta olisi liikennevaloristeysten muuttaminen kiertoliittymiksi.
Mutta sitä ennen: kaivinkoneet töihin!

Vai niin, e ttä tarvitaan vieläpä "liikennevalo risteyksien muuttaminen kiertoliittymiksi?Nyt taisit ihan oikeasti esittää, niin suuren "viisauden", että edes se ei sovi kaupunkinme risteyksiin, saatikka sitten kiertoliittymät?
Tämä on yhtä "perusteltu" kehitys-/uudistusajatus, kuin Lepänkorvan puiston pilaaminenkin.

Kaupunkinme liikenne sujuu aivan mukavasti ilman niitäkin ja tämä kiertoliittymä juttu on jo täälläkin käsitelty useammin, kuin kerran?

vaari.

  luettu 1073 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106791 viestiä 8481 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!