www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Vain yksi nimimerkkikö? (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 20.11.2017, 20:35 @ Tavallinen Suomalainen

Jos ja kun sinulta ei juuri mitenkään saa asiallista ? Asia on vilpittömän selvä, eli nyt loppui sivistynut keskustelu sinun kanssasi. Jos ja kun sinulta ei juuri mitenkään saa asiallista vastausta, niin miksiköhän minäkään sitten niin toimisin?
Kerran tais olla asiallista kirjoituksissas.Taisit uhkailla lopettaa kirjoittelun....
Yleensä ne näitä:järkeä sinulta löydykkään? Ei se todista vähääkään järjen omaamisesta, jos on kaOn kyvereiden avustuksella valittu ihan valtuuston jäseneksi. Eihän?
Saas nähdä, miten kauvan puoluetovtyperän toisyttävä sinulta, että etkö vaivaudu käyttämään järkeäsi, vai eikö sitä erisi hyväksyvät mintasi?

Kysäseppäs, vaikka Isä Kallelta, mitä mieltä hän on poikansa sivistystasosta, luettuaan mielestäsi upeita kirjoituksiasi.?

On valitettavasti sanottava, että Sinulla on huono tuo asioiden käsittämiskyky, koska minä jopa perustelin, mitä kirjoitin

Mutta yritäppä saada tuo tieto hyväksyttäväksi, nimimerkeille "Samofaari ja Tavallinen Suomalainen", joilla ei tietenkään ole mitään tekemistä, suuren tietäjän, Henry Rantaniemen kanssa, mutta ainahan kannattaa yrittää.

vaari.Näillä harhoilla kuljet kuljet kohti pimeyttä.Asiallista. Eikö?

Jos ja kun kopiot ja värittelet noita kirjoituksiani, niin voisitkohan tehdä sen hieman taitavammin? Ei se niin vaikeaa pitäisi olla, koska minäkin siihen kykenen.

vaari.

  luettu 994 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107413 viestiä 8507 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!