www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tietenkin olen väärässä. (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 23.11.2017, 21:24 @ vaari

Jotenkin en oikein ymmärrä/hyväksy, kun kaikki mielipidekirjoitukseni ovat vääriä/väärässä. Ja te toiset olette aina oikeassa. Hyväksyn kylläkin perstellun tyrmäysen, mutta koska jotkut eivät edes tiedä, mitä tarkoittaa perustelu, niin on kovin vaikeaa edes kirjoittaa mitään, joka on vähääkään vastaajan poliittista kantaa vastaan.

Esitän taaskin sen vanhan toteamukseni, eli jos ja kun puheena on jokin muu, kuin "vaari", niin jospa edes yrittäisitte kirjoitella aiheesta, jolla keskustelu on avattu.

vaari.

Voi voi vaari, ei tuo nyt ihan noinkaan ole. Olisiko asia niin, että oletkin aina oikeassa ja meidän muiden pitäisi peesata sinun mielipiteitäsi? Mielelläsi sekoitat myös joka asiaan politiikan. Ei kaikki ole politiikkaa ja tunnet kai vähän yksinäisyyttä, kun moninimimerkkiset "perskärpäset" ovat verkosta pois.

Mielipide on mielipide, oli se sitten mikä tahansa. Kyllä se töppärän tasauskin on perusteltu, mutta sinulle ei siinä kohtaa kelpaa mikään, koska olet oman mielipiteesi "vanki". Kehotan sinua vähän laajempaan katsantokantaan, kaikkea ei kannata ottaa niin vakavasti ja henkilökohtaisesti.

  luettu 786 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106794 viestiä 8481 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 13 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 13 vierasta)
Ota yhteyttä!