www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Totuus (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 24.11.2017, 12:12 @ Samofaari

Mua ei mainilan laukaukset hetkauta mihinkään suuntaan. Suomi sai mitä ansaitsi. Russofopiaa viljeltiin uhottiin ja natsie kanssa veljeiltiin. Paasikivi teki parhaansa että ei olis tullu sotaa. Muut politikot kusi suomineitoa jaloille. Politikot ajo Suomen sotaan typerällä politiikalla. Erkko sai erkon sodan. Nykypäivänä on liikaa samansuuntasta uhoomista. Missä on nykypäivän Paasikivi joka pistää jäitä hattuun suuremmille uhoojille. Huonosti siinä vielä käy jos ei rupee turpa pysyyn kiinni. Sieltä tulee sellanen mies joka sen turvan tukkii

Oletkos yhtään miettinyt, mitä Mainilanlaukaukset itseasiassa merkitsivät? Se oli kylläkin sodanjulistus meille.

Tiedoksi Sinulle, että Neuvostoliitto sai niiden avulla syyn lähteä "kostoretkelle" meille Suomeen. He väittivät laukausten ampujiksi suomalaisia ja saivat siten syyn lähteä VALLOITTAMAAN Suomea.

Eli, vaikka kuinka vähätteletkin niiden merkitystä, niin etkö todellakaan usko historiankirjoituksiin, joihin ovat nyttenmin naapuritkin samaistuneet? He ovat myötäneet, että he ampuivat itse ne.

Mitä sitten tulee mainitsemaasi Russofobiaan, niin kyllähän sitä ilmeni siihen aikaan melkoisesti. Sen aikaisten poliitikkojen toiminta oli loogista, vaikkakin hieman turhan agressiivista.

Totuus on kylläkin, että mikään mainenmahti ei olisi estänyt naapurin silloista toimintaa.

vaari.

  luettu 955 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106794 viestiä 8481 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!