www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tietenkin olen väärässä. (Yleistä keskustelua)

kirj. Konkari, 25.11.2017, 08:19 @ vaari

Jotenkin en oikein ymmärrä/hyväksy, kun kaikki mielipidekirjoitukseni ovat vääriä/väärässä. Ja te toiset olette aina oikeassa. Hyväksyn kylläkin perstellun tyrmäysen, mutta koska jotkut eivät edes tiedä, mitä tarkoittaa perustelu, niin on kovin vaikeaa edes kirjoittaa mitään, joka on vähääkään vastaajan poliittista kantaa vastaan.

Vaari ei ole koskaan hyväksynyt mielipiteitä jotka eivät tue hänen omaa mielipidettään. Silloin kun on kyse mielipiteistä, kuten vaari kirjoitti, ei ole vain yhtä ainutta ja oikeaa. "Oikeita" mielipiteitä samasta asiasta voi olla useitakin. Mielipide ei muutu sillä oikeaksi ettei hyväksy muiden mielipiteitä.
Mitä tulee vaarin kirjoittamaan "poliittiseen kantaan", niin en toistaiseksi ole havainnut ketään joka vetäisi tämän kortin esiin nopeammin kuin vaari itse.

Esitän taaskin sen vanhan toteamukseni, eli jos ja kun puheena on jokin muu, kuin "vaari", niin jospa edes yrittäisitte kirjoitella aiheesta, jolla keskustelu on avattu.

vaari.

Tällä kertaa vaari kyllä nosti ihan itse itsensä kirjoitusten aiheeksi.
Vaari voisi kokeilla joskus luetuttaa kirjoituksensa jollain läheisellään, esim. Ullalla, josko siinä olisi jotain muokattavaa.

  luettu 746 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106740 viestiä 8477 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!