www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Pakolaissopimus. (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 04.12.2017, 12:46 @ Kotitarvekalastaja

Mitä ihmeen oikeistoa? Saavatko Nalle Wahlroos ja JygäKäteinen ja Stubbisuu ääniä kun matuvyöry? Eivätkös nämä edellä mainitut, Pipilän ja Perberin ohella juurikin edusta äärioikeistoa eli arvoliberaalia(lue moraalitonta, kunniatonta) globalismia(lue, isänmaatonta).

Sen sijaan, kansallismieliselle konservatiiville täytyy käyttää jotai muuta nimeä kuin äärioikeisto/oikeisto. Vaikka toisaalta, alunperin oikeistolla tarkoitettiin konservatiiveja(valtaansa takertujia) ja vasemmistolla uusien asioiden ja kehityksen airueita. Mutta yhtä kaikki, koko vasemmisto/oikeisto jako on huono. Samoin jako porvareihin ja proletaareihin on heikolla pohjalla, sillä kuka nykyisin muka omistaa tuotantovälineet? Ehkä se 1% ja muutko sitten ovat proleja?

Jako globalisteihin ja lokalisteihin sen sijaan on hyvä jakolinja nykyisin. Siltä pohjalta kun katselee, niin Suomi näyttääkin yksipuoluejärjestelmältä: Globaalistinen pankkipuolue on ainoa sallittu puolue(eri alaosastoja näön vuoksi tarjolla). Ne muut on sitten rasisteja, katsokaas...

  luettu 1010 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106287 viestiä 8447 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!