www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Pakolaissopimus. (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 04.12.2017, 19:20 @ mvonkarne

Mitä ihmeen oikeistoa? Saavatko Nalle Wahlroos ja JygäKäteinen ja Stubbisuu ääniä kun matuvyöry? Eivätkös nämä edellä mainitut, Pipilän ja Perberin ohella juurikin edusta äärioikeistoa eli arvoliberaalia(lue moraalitonta, kunniatonta) globalismia(lue, isänmaatonta).

Sen sijaan, kansallismieliselle konservatiiville täytyy käyttää jotai muuta nimeä kuin äärioikeisto/oikeisto. Vaikka toisaalta, alunperin oikeistolla tarkoitettiin konservatiiveja(valtaansa takertujia) ja vasemmistolla uusien asioiden ja kehityksen airueita. Mutta yhtä kaikki, koko vasemmisto/oikeisto jako on huono. Samoin jako porvareihin ja proletaareihin on heikolla pohjalla, sillä kuka nykyisin muka omistaa tuotantovälineet? Ehkä se 1% ja muutko sitten ovat proleja?

Jako globalisteihin ja lokalisteihin sen sijaan on hyvä jakolinja nykyisin. Siltä pohjalta kun katselee, niin Suomi näyttääkin yksipuoluejärjestelmältä: Globaalistinen pankkipuolue on ainoa sallittu puolue(eri alaosastoja näön vuoksi tarjolla). Ne muut on sitten rasisteja, katsokaas...

Mikähän tämä pankkipuolue oikein on? Otetaan tämä osuuspankki vaikkapa. Sehän on puhdas osuuskunta, lähti jopa pörssistä pois ja jakaa tulostaan omistajilleen mm. hyvityksinä. Sinulla on kyllä hyviä ajatuksia, mutta tuo globalisaatiopeikko jäytää mieltäsi. Jospa ajattelisit tätä maamme elintasoa, se on kyllä tulosta siitä, että olemme kyenneet viemään tavaroitamme rajojen ulkopuolelle.

Suomi ei sadan vuoden aikana ole lopulta kyennyt työllistämään kuin osan väestöstään. Yli miljoona suomalaista elää muualla. Lähes jokaisella on sukulaisia Ruotsissa, USAssa tai Kanadassa. Tämä maahanmuutto tänne on hyttysenkakka tuohon verrattuna. Siitä on kyllä jumalaton haloo nostettu.

  luettu 1223 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106834 viestiä 8483 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!