www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Pakolaissopimus. (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 05.12.2017, 15:32 @ Pälkäneeltä päin
Viestiä on muokannut JuX, 05.12.2017, 15:39

Petteri Hiienkoski kirjoittaa asiasta Suomeksi:

http://beta.oikeamedia.com/o1-48403

Jo ensimmäisten 100 päivän jälkeen Amerkan yhdysvaltojen velka pieneni ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin. Jos ensimmäistä kertaa kautta koko itsenäisyden historian. Sen verran Trump osaa laskea että hänen laskutaitoaan tarvittaisiin euroopassakin. Ja Suomessa.

No Pälkäneeltä päin tietoa tänne verkkoon kaikille, paljonko tuo USAn velka on?
Jos en muista väärin, nollia oli perässä 18, joten joistakin triljoonista puhutaan? Eikä ole koskaan ollut aikomustakaan pistää stoppia menolle, ei Trumpin eikä muidenkaan aikana.

Kansa elää USAssa luottokorttia (kellä sellainen on) vinguttamalla. Täysin vierasta kokolailla tämä vielä meille, toki lisääntymään päin, arvatkaa mistä on tässäkin otettu mallia?

Minulle ja monelle muulle ei tämän Petteri Pyörittäjän blogit kerro oikein mitään. Jos herra on ollut pressana vajaan vuoden, ei talouden tunnuslukuja voi hänen ansiokseen laittaa. Taloudessa päätösten vaikutus näkyy vasta keskipitkällä tähtäyksellä, alkaen vähintään kolme vuotta.

Tilanne saattaa olla hyvinkin niin, että Usassakin firmojen tilauskirjat ovat alkaneet täyttyä. Kunnia ei siis mitenkään kuulu presidentille, vaikka kiusaus ottaa kunniaa on suuri, vaikka tosiasiassa ei ole saanut aikaan yhtään mitään.

  luettu 1179 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106795 viestiä 8481 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!