www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet (Yleistä keskustelua)

kirj. vaari, 05.12.2017, 18:51 @ Persus Juntti

Helsingissä on hätä. Tarvittaisiin muutaman natsin apua jotta Telia 5G areenalle suunniteltu itsenäisyyspäivän alpakkatapahtuma saataisiin järjestettyä. Alkuperäinen paikka Töölön torilla meni alta ja nyt aikuisille ei ole mitään ohjelmaa Telian tarjoamalla areenalla. Ihan muutamallakin natsilla pästäisiin alkuun. Jos niitä ei enään löydy niin uusnatsejakin voidaan harkita.

Tämä tapahtuma, josta nyt keskustellaan lienee se sama, josta YLE:n tekstiviestisivulla oli eilen maininta jotensakin niin, että "natsit ryöväsivät lastentapahtumalta tilan". En muista sanamuotoa, mutta näin se suurinpiirtein kylläkin meni.

Tosin kerrottiinhan kyllä, että kyseinen äärijärjestö (612) oli jo useina aikaisempinakin vuosina järjestänyt paikalla omia juhliaan ja oli tänäkin vuonna varannut paikan omiin mielenilmaisuihinsa, mutta sehän ei kylläkään "huolettanut" yleläistä "postin laatijaa". Eläköön YLE-demokratia.Meillä on käsittääkseni mielenilmaisun vapaus, kunha se ei vaan ole joillekin sopimaton taho, joka tähän "syylistyy".

vaari.

  luettu 1594 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106834 viestiä 8483 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!