www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Aika kiva joululahja Akaalle. (Tavase)

kirj. QWE, 18.12.2017, 14:59 @ Kotitarvekalastaja

Kiva joululahja Akaalle, todellakin päätetty on, että Joulupukki tuo tulevaisuudessakin uusia laskuja. Silloin Hiljaa tonttujoukko Akaankin hipsii varpahillaan....hys, hys kuka ja mitä päättikään?

Edellä olevat kirjoitukset sisältävät virheellisiä väittämiä. "Tuntematon toteaa, että Tavase järjestää osakeannin 2000 uutta osaketta, oikea luku on 20000 osaketta ja hinta 35 euroa yhteensä 700000; Akaan osuus on yli 60000 euroa.
Kotitarvekalastaja toteaa "Valkeakoski maksoi Tavasen irtaantumisesta satojatuhansia euroja.." Myös muut kunnat maksoivat Tampereen kaupungille omistusosuuttaan vastaavan osuuden vanhoista veloista mm. Akaa 439732 euroa.
Valkeakoski ei enään maksa Tavasen uusia ja tulevia velkoja kuten Akaa ja muut kunnat.
Tuntematon toteaa "Akaa voinee tarjota myös omat osakkeensa myyntiin." Onko Tuntematon muuttanut kantaansa Tavasen tarpeettomuudesta kun tällaista ehdottaa? Käsittääkseni olette aiemmin ollut vahvasti tekopohjavesilaitoksen toteuttamisen kannalla. Mielenkiintoista olisi nähdä osakkeen hinta ja osakeyhtiön todellinen arvo nykyisin, linee edelleen 0.01 euroa/osake.
Kotitarvekalastaja toteaa Tyryn laitoksesta "Suunnitelmat olivat suuria ja piirustukset ilmaan piirrettyjä viivoja." Tästä saa käsityksen, ettei Tyryn vesilaitosta toteutettaisikaan. Rakennustyöt ovat käynnissä ja laitos valmistuu parin vuoden sisällä. Piirretyt viivat eivät lentele ilmassa edes Mallasvedellä!
Otatte esille "Kottaran" sanonnan, että Lahtisalmi tarvitsee kaiken tuen laitoksen rakentamisessa. Mitä tällä asialla on tekemistä tässä asiayhteydessä? Muistanettte, että ennen vesilaitoksella oli oma johtajansa. Leppäsen tehtävät tulivat Lahtisalmen harteille, Kottara on oikeassa.

Tavase Oy:n Osakassopimuksessa todetaan, että osakepääomaa korotetaan, kun investointirahoitustarve on selvillä. Investointitarve ei ole Tavase Oy:llä selvillä, ehkä ei vielä vuosiin, sillä lainvoimaista päätöstä lupahakemukseen ei ole annettu. Aluehallintoviranomainen hylkäsi hakemuksen; hallinto-oikeus palautti sen Avi:lle uudelleen käsiteltäväksi, asia on nyt KHO:n käsittelyssä. Osakepääoman korottaminen lienee sopimuksen vastainen toimenpide. Mitä tekevät kuntien päättäjät ja kuntalaiset hyväksyvätkö osakepääoman kyseenalaisen korottamisen. Haetaanko tähän oikeuden päätös? Saas nähdä.

Niin, onnitteluni sinne Akaan suuntaan, kun toimitte järkevästi, maksatte jatkossakin turhaketta, "tekopohjavesiveroa" minkä maksajina Tekin olette.

  luettu 5517 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!