www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tulevia kansantauteja(ko?) (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 27.12.2017, 23:15

Olin tänään puhelinyhteydessä keskeisempään eurooppaan jossa E:n tytär oli lähdössä oman tyttärensä kanssa voimistelemaan ja treenaamaan. Huumorilla kysäisin että mihinkäs lajiin tulevaa staraa valmennetaan, mutta kyse ei ollutkaan sinänsä urheilusta, vaan lapsista ja heidän motoriikastaan. On nimittäin havaittu että koulunsa aloittaneista ja sielä jo olevista lapsista todella moni ei enää pysty kävelemään takaperin!!

Ööö.. miten niin eivät pysty kävelemään takaperin? Juuri siitä on kyse: Eivät pysty kävelemään takaperin. He pystyvät ottamaan yksi-kaksi askelta taakseppäin jonka jälkeen pyllähtävät persuksilleen. Nyt ensialkuun ongelmaa koitetaan korjata voimistelemalla ja harjoittamalla tasapainoa kuten trambolineilla, puomilla kävelyllä ja muilla vastaavilla tavoilla. Herra E. kuitenkin oli sitä mieltä että ruoka on perimmäinen syyllinen. Roskaruokalat, valmiit einekset, muovikelmupakkaukset ja lämmitystä vaille valmiit annokset ovat hänen mielestään suurimmat syyliset. Ja toisaalta, näkeehän pakkaustavat ja -materiaalit Suomessakin. Vain vauvanruuat ovat lasipurkeissa. Ja säilykkeet jotka ovat silöntäliemessä tms.

En ollut tästä aikaisemmin kuullutkaan tai lukenut. Joten yritetäänkö tätä ongelmaa piilotella ja tuoda päivänvaloon vasta kun se on ratkaistu? Mene ja tiedä. Mutta saas nähdä mitä tulevaisus tuo tullessaa.

Suomessa kaikki kouluun menevät lapset pystyvät kävelemään takaperin, eikös vaan?

  luettu 1124 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!