www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Laura (Yleistä keskustelua)

kirj. Kotitarvekalastaja, 30.12.2017, 12:27 @ Samofaari

Laura on tosiaan sanavalmis. Presidentti on myös puolustusvoimien ylipäällikkö. Laura arvioi venäläisten valtaavan Suomen yhdessä päivässä. Eivät Suomen puolustusvoimat ole asian suhteen sentään tumput suorana seisoneet.
Kaikki eivät pidä kaikista. Minä en pidä Matti Vanhasesta. Hänessä on jotain epäluotettavaa. Matti on tylsä rakastaja, kertoi Susan Ruusunen kirjassaaan Pääministerin morsian.
Nykyinen presidentti on pestinsä hoitanut asiallisesti, ilman turhaa draamaa. Hänellä on hyvä tiimi, joka hoitaa taustatyönsä ammattitaitoisesti. Erityisesti olen seurannut Katri Makkosen hyvää työskentelyä.

Perään pika-arviointi puolueiden puheenjohtajista. Ykköseksi nousee vasemmistoliiton sanavalmis Li Andersson. Toisena on kokoomuksen Petteri Orpo. Demarien Rinne sekoaa sanoissaan kiihtyessään. Sipilä vetää usein niin sanotusti länget korviin, eli peruu puheitaan. Vihreät oli hyvässä nousukiidossa, mutta sitten puheenjohtaja Touko Aalto söi kuormasta. Lopuksi Soinin arvio Jussi Halla-ahosta: Sivarit eivät ole joukkoja johtavia kenraaleita.

  luettu 1428 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106505 viestiä 8461 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!