www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

viina se suurin ongelma on (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 31.12.2017, 21:26 @ JuX

Omana mielipiteenä sanoisin että se riippuu varmaan sukupolvesta. Meille vanhemmille se viina on se "huume". Nuoremmat eivät esim. krapulan vuoksi käytä sitä niin paljon. Tai myös siksi että kotiin tullessa se haisee, kuten tupalla. Huumeet eivät haise samalla tavalla.

Nykyisin on yleistynyt tapa jossa alle 16 vuotiaita käytetään diilereina, koska heitä käsitellään rikosoikeudellisesti lapsina, jolloin heille ei tule tuomiota. Ja kun teinistä asti on käsitellyt huumeita ja palkkioksi saanut niitä itsekkin käyttää, on oravanpyörä valmis.

Meillä huumeet ovat jo nyt niin suuri ongelma että esim. poliisi ei pysty sitä mitenkään hallitsemaan. Käyttäjiä ja dealereita on niin paljon. Muuan virkamies totesikin muutama vuosi sitten:"Ne käyttää jotka käyttää". Ja sanoi että vain satunaisesti ratsioisa saadaan kiinni.

Nuorison osalta huumeet ovat paljon yleisempiä ja vaarallisempia päihteitä kuin alkoholi. Eräs putkavartija totesikin tänään että "Niitä entisajan ouistokemistejä on ihan ikävä". Ne kun kuulemma eivät ikinä tehneet pahaa kenellekkään, olivat kohteliaita poliisilaitoksellakin. Mitä nyt välillä olivat kaulan asti **skassa ja tukka saattoi painaa kiloja kun aikaa oli edellisestä suihkusta vierähtänyt. Mutta että nykyisin riehutaan ja painitaan käytävillä jtakuvasti.

No, väittely sikseen. Loppuyhteenvetona voi todeta että todella harvoissa tapauksissa elimisto tarvitsee kumpaakaan toimiakseen normaalisti. Ja että molemista on sangen haitalliset kerrannaisvaikutuksen yhteiskunnallemme.

Toivotan kuitenkin kaikille kohta vaihtuvaan vuoteen iloista mieltä ja parempaa alkavaa vuotta!

  luettu 1059 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!