www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tulevia kansantauteja(ko?) (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 03.01.2018, 09:57 @ Pälkäneeltä päin

Äkkiäarvaten etsisin syypäätä SYNTEETTISISTA rokotteista. Ne penteleet kun immunosoivat vaikka ja mille. Esim. kuten narkolepsian tapauksessa piikki sai valkosolut syömään unta sääteleviä osia(reseptoreja) aivoista. Ja jotkut vielä näitä vetää vapaaehtoisesti nuhakuumetta estääkseen? Paras influenssarokote on sairastaa se tauti muutaman vuoden välein, ja silloinkin se on lievähkö jos on vitamiinitasot kunnossa, etenkin D.

Se että kananmunassa kypsytetyt elävät pöpöt, joita sitten heikennetään/tapetaan, aiheuttavat rokotteissa sivuvaikutuksena lähinnä satunnaista kananmuna-allergiaa, joka menee useimmiten muutamassa vuodessa ohi(loppuuko muukin teho samalla, on toinen kysymys), on varsin pientä verrattuna näihin uusiin "synteettinen pintaproteiinin osa + immuunivahvenne + runsas lisäaineistus" aiheuttamiin ongelmiin. Allergiat on pikkujuttuja verrattuna autoimmuunisairauksiin.

Niin ja siitä d-vitamiinista. Kestää noin viikko elimistöltä tehdä siitä sitä ainetta mikä toimii välittäjäaineena T-imusolujen triggaillessa makrofageja syömään pöpöjä. Sen vuoksi, seerumin D-vitamiinipitoisuus on syytä pitää jatkuvasti riittävän korkealla. Ei enää oikein ehdi sitten kun infektio iskee. Toki saattaa ehkäistä taudin kehittymisen keuhkokuumeeksi silloinkin. Eikä sitä liikaa voi syödä; toksinen raja vaatii sen, että vedät purkin päivässä 100mikronisia kuukauden ajan (tämän testasi yksi tutkija joskus muinoin itsellään tahallaan, kun yritti todistaa kollegoilleen ettei toksista rajaa ole, kuten käytännössä ei siis olekkaan).

  luettu 929 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106505 viestiä 8461 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!